Rólunk

Személyre szabott megoldásokat tervezünk és fejlesztünk beltérre és kültérre.  A hosszútávú tapasztalatainknak és az építészekkel való együttműködésnek köszönhetően, a Biosshade az árnyékok új dimenzióját nyújtja kereskedelmi és magán célokra.

 

Gyártó és kivitelezői csapatunk megfelel a legrangosabb egyedi projektek követelményeinek.

Nemcsak a termékünk minőségére fektetünk hangsúlyt, hanem ugyanazt a figyelmet fordítjuk az ügyfeleink kiszolgálásának színvonalára is.

 

Tapasztalja meg a Biosshade nyújtotta üzleti kapcsolatokat!

Nap és eső                    védelem

Biosshade stílusban

Szabályozza                              környezetét

árnyék és menedék lehetőségek minden évszakban

A MOTORIZÁLT, FORGÓ LAMELLÁK lehetővé teszik az árnyék és napfény szabályozását. A dőlésszög-szabályozás természetes szellőzést és légáramlást biztosít. A tökéletes esővédelmet a beépített csatornák és az egyedi vízelvezető rendszer biztosítja.
A bioklimatikus építészet segít az energiafelhasználás csökkentésében, beállítja és fenntartja a kellemes hőmérsékletet, miközben maximalizálja a természetes fény felhasználást.

Biosshade világ

... több szabadtéri lehetőség

Az árnyékok új dimenziója

az egyszerűség és a karcsú vonalak összhangja

AZ ALUMINIUM EXTRUDÁLÁS egy természetes választás ilyen exklúzív árnyékoló rendszerek építéséhez. Kiváló szilárdságot és ellenállást biztosít a külső tényezők ellen, miközben a termék funkcionalitását a könnyűség garantálja, esztétikus megjelenés és tartósság mellett.

Innovatív értelmezés

a naptetők egyszerű koncepciója

Sokféle felhasználás

magán és kereskedelmi célokra

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS HÁZTARTÁSBELI VAGY ÜZLETI teraszok, téli kertek, erkélyek, medencék, fürdők, kiállító termek, szabadtéri konyhák, éttermek és hotelek modernizálására. Építsen egy kényelmes szabadtéri szórakozási lehetőséget a Biosshade pergolákkal!

A technológia és stílus egysége

a szabadtéri élet élvezetéhez

A világ összes színe

matt, fényes vagy mintázott

A BIOKLIMATIKUS PERGOLA EGY HATÉKONY és dekoratív árnyékoló rendszer minden teraszon.  Az aluminium szerkezet minden színben és textúrában elérhető, porszórva vagy exolálva, mely hangsúlyozza a  szabadtéri építészet esztétikáját.

Az egyszerűség varázsa

hozzáadott érték a piacon

Rugalmasság

egyedi építésű

A BIOSSHADE SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁST NYÚJT számos építési lehetőség mellett: önálló, falra rögzített vagy moduláris - több pergola összeépítve nagy területek árnyékolására.
A pergola szerkezete megfelel a legtekintélyesebb és legegyedibb projekteknek.

Egy új élettér

bármilyen az idő

Kiegészítők

egy jobb életért

TEGYÜK KÉNYELMESEBBÉ A SZABADTÉRI ÉLETET választható kiegészítőkkel: LED fény csíkok, spot lámpák, redőnyök, függönyök, exklúzív üvegfalak, elhúzható falak, hangrendszerek, fűtőtestek, szél- és esőérzékelők felhasználásával.

Szélesítsd a látóköröd...

penthouse megoldások

Európai minőségi tanusítványok

A BIOKLIMATIKUS PERGOLA KIZÁRÓLAG A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL: aluminiumból vagy rozsdamentes acélból. Az időjárási viszonyoknak kiválóan ellenáll. A korrózió hiánya hosszú élettartamot és alacsony karbantartási költségeket biztosít. Továbbá, a Qulimarine tanúsítvány bizonyítja, hogy a pergola megőrzi tulajdonságait tenger környezetében is és fenntartja tökéletes megjelenését bármilyen az időjárás. 

@A1 Construct Bt. Minden jog fenntartva.